Gezonde zoetigheid op je brood Online lezen  |  Afmelden
Red een leven met een AED
1 op de 3 mensen zonder kennis van EHBO en reanimatie wil geen AED gebruiken als dat nodig is, blijkt uit onderzoek van het Rode Kruis en zorgverzekeraar CZ. En dat terwijl het bedienen van een AED helemaal niet moeilijk is.
Een AED in 4 stappen
Twitter Facebook
Geproefd: groente- en fruitspreads
Spreads voor op brood met minimaal 70% fruit, groente en kikkererwten. Dat klinkt best gezond. Maar hoe zit het met zout, suikers, vezels, vitaminen en mineralen? We lieten kinderen 3 spreads proeven. Willen ze het nog een keer eten?
Eerste indruk
Gebruiktips voor je e-tandenborstel
Niets poetst tanden zo schoon als een elektrische tandenborstel. Maar je kunt je tanden er ook mee beschadigen. Hoe poets je goed met een elektrische tandenborstel?
3 handige tips
Tip: sporten bij afvallen
Als je gaat sporten, gebruik je meer energie. Ga je ook nog minder of anders eten, dan kun je gewicht verliezen. Hoe pak je dit nu goed aan?
Sporten en afvallen
Gezond blijven? Gezond eten!
Met gezond eten kun je het ontstaan van ziekten soms jaren uitstellen of zelfs voorkomen. Natuurlijk spelen ook de rest van je leefstijl en erfelijkheid een rol. Maar voeding is wel een belangrijke factor, die je bovendien zelf in de hand hebt.
Lees de belangrijkste voedingsadviezen in het boek Voeding en je gezondheid.
Meer informatie

Zemelen bij verstopping?
Helpt het eten van zemelen bij verstopping? En welke zelfzorgmiddelen zijn er? Het antwoord op deze en alle andere lezersvragen uit de Gezondgids van de afgelopen vijf jaar vind je op onze website.
Stop de verstopping
Consumentenbond
Wat vind je van deze nieuwsbrief?
Positief Positief Negatief Negatief
Afmelden  -  Community  -  Privacy  -  Disclaimer  -  E-mailadres: redactiesecretariaat@consumentenbond.nl
Je ontvangt dit bericht omdat je hebt aangegeven de Gezondgids Nieuwsbrief te willen ontvangen. Deze nieuwsbrief is exclusief voor abonnees op de Gezondgids en verschijnt elke maand. © Consumentenbond 2018