De Reisgids-redactie tipt: de mooiste fietsroutes, gratis Reiswijzers en nieuwe testresultaten Online lezen  |  Afmelden
Nieuwe Reiswijzer: Streken in Italië
Naast onze gratis Reiswijzer met wandel- en fietsroutes in Nederland is er nu ook een over Italië met 10 prachtige vakantieregio’s: om lekker te relaxen of je even Tom Dumoulin te voelen. 
Download gratis (PDF / 11,1mb)
Twitter Facebook
3x fietsen in Nederland
Tip 1: Ronde vanuit Sellingen
Het landschap van de Groningse streek Westerwolde is al eeuwen min of meer ongewijzigd: door houtwallen omringde akkers en weilanden, bossen, riviertjes en kanalen. 

Over de route
Twitter Facebook
Tip 2: Wonderschoon Waterland
Aangelegd of niet: het natuurschoon van Waterland is zo mooi, dat je meteen begrijpt dat het landschap beschermd is. Tussen de vele vogelrijke sloten en weilanden liggen schilderachtige dorpen.

Over de route
Twitter Facebook
Tip 3: Op pad in Limburg
De mooiste trajecten gaan door Nationaal Park
De Maasduinen, met heidevelden en bos. Onderweg kom je langs een paar dorpjes, zoals het lieflijke Aijen met leuke galeries.

Over de route
Twitter Facebook
E-bike online kopen

Over het algemeen zijn elektrische fietsen bij webwinkels goedkoper dan in gewone winkels. Overweeg je online een fiets te kopen? Volg dan ons stappenplan.
Stappenplan
Twitter Facebook
Vers getest
Fietsroute-apps

Veel fietsroutes zijn goed gemarkeerd. Maar soms wil je zelf je route bepalen of (tijdelijk) van een route afwijken. Dit gaat gemakkelijk met een fiets-app op je smartphone. Volgens gebruikers zijn dit de beste 5 apps in de Play Store.
De 5 beste apps
Twitter Facebook
Tips van Kees
Nu Boeken - Hadrian’s Wall
Sevilla Op de fiets dwars door Noord-Engeland langs Hadrian’s Wall, de muur die de Romeinse keizer Vespasianus liet bouwen om de barbaren buiten de deur te houden. De 278 kilometer lange route is zeker de moeite waard, ook al doe je maar een deel. 
Langs de Romeinse muur
Twitter Facebook
Nu vertrekken - Weinviertel
Alpen Het Weinviertel is een mooi heuvelachtig gebied, net ten noorden van Wenen, dat zich leent voor fraaie fietstochten. Je komt langs glooiende wijngaarden (waar heerlijke wijnen gemaakt worden), burchten, historische stadjes en schilderachtige dorpen.
Wijnfietsen in Oostenrijk
Twitter Facebook
Kies de beste fietsverzekering

Wij hebben de fiets- en e-bikeverzekeringen van bijna alle aanbieders vergeleken op dekking en voorwaarden. Zo kun je de verzekering kiezen die het best bij je past en ga je met een gerust hart op weg.
Wat moet ik weten?
Twitter Facebook
Reiswijzer Wandel- en fietsroutes

We bieden hem nog een keer aan: de handige en inspirerende Reiswijzer met Reisgids­artikelen over 14 Nederlandse streken gebundeld. Met routes en tips voor eten, drinken en overnachten. Veel wandel- en fietsplezier toegewenst!
Download gratis de Reiswijzer

(.pdf - 24,2mb)
Twitter Facebook
Let op!
Fraude
Nieuwe Beste Koop e-bikes

In de Consumentengids van mei staat de Sparta F7E nog als Beste Koop. We hebben nu van nog meer e-bikes de testresultaten binnen en dat levert een nieuwe Beste Koop op. Benieuwd welke?
Testresultaten
Twitter Facebook
Consumentenbond
Wat vind je van deze nieuwsbrief?
Positief Positief Negatief Negatief
Afmelden  -  Community  -  Privacy  -  Disclaimer  -  E-mailadres: kkuiper@consumentenbond.nl
Je ontvangt dit bericht omdat je hebt aangegeven de Reisgids Nieuwsbrief te willen ontvangen. Deze nieuwsbrief verschijnt 6x per jaar. © Consumentenbond 2017