Zorgkosten aftrekken Online lezen  |  Afmelden
Of je wortel lust
Het schap met vleesvervangers in de supermarkt groeit maar door. Wij probeerden drie nieuwe varianten, waaronder de Knakwortels van Albert Heijn. Lekker zijn ze wel. Maar gezond?
(Ge)zonder vlees?
Zorgkosten aftrekken
Lang niet iedereen weet dat je zorgkosten die de verzekeraar niet betaalt kunt aftrekken van de belasting. De Geldgids legt uit wanneer je recht hebt op aftrek en hoeveel.
Minder uitgeven, meer overhouden
Tip 1 Zelfzorgmiddelen
In 2015 constateerden wij dat op zelfzorgmiddelen meestal niet  staat aangegeven hoe lang na opening ze nog houdbaar zijn. We trokken aan de bel, en inmiddels hebben de meeste fabrikanten dit aangepast.
Check de verpakking
Tip 2 Voorkom buikgriep
Norovirus, salmonella en campylobacter waren vorig jaar de belangrijkste veroorzakers van voedselinfecties, meldt het RIVM. Met onze tips voorkom je dat je ziek wordt van besmet eten.
Veilig eten
Speciale aanbieding
Neem een jaarabonnement op de Gezondgids en krijg:

  6 Gezondgidsen per post, ook digitaal te lezen
Toegang tot 5 jaar terug in het Gezondgidsarchief
  Korting op boeken en e-books van de Consumentenbond

Nu van €36 voor €18
Gezondgids met 50% korting
Linke pillen verboden
Vier jaar nadat wij aan de bel trokken over supplementen met idioot veel vitamine B6 zijn ze eindelijk verboden. Let op: voorlopig liggen ze nog in de winkels.
B6-succes
Zelf testen zinvol?
Het lijkt zo makkelijk: zelf testen of je blaasontsteking, hoog cholesterol of menopauze hebt. Maar deskundigen waarschuwen: ga liever even langs de dokter.
Zelftests beoordeeld
Consumentenbond
Wat vind je van deze nieuwsbrief?
Positief Positief Negatief Negatief
Afmelden  -  Community  -  Privacy  -  Disclaimer  -  E-mailadres: redactiesecretariaat@consumentenbond.nl
Je ontvangt dit bericht omdat je hebt aangegeven de Gezondgids Nieuwsbrief te willen ontvangen. Deze nieuwsbrief is exclusief voor abonnees op de Gezondgids en verschijnt elke maand. © Consumentenbond 2018