Aanbieders stadsappartementen, goedkope vliegtickets en klachten VakantieGarant Online lezen  |  Afmelden
Aanbieders stadsappartementen
Vroeger waren hoteltarieven nog weleens de spelbreker bij het boeken van een stedentrip. Maar nu je eenvoudig online een stadsappartement boekt, is zo’n uitje snel geregeld – zeker in combinatie met een leuke vliegaanbieding. Tien platforms onder de loep.
Onder de loep
3 Tips voor een goedkoop vliegticket
Tarieven vergelijken
Luchtvaartmaatschappijen baseren hun tarieven op het aantal boekingen in het verleden. Maar ze passen de prijs ook continu aan, bijvoorbeeld als de vraag toeneemt of de concurrentie met een aanbieding komt. Enkele tips om te voorkomen dat je de hoofdprijs betaalt. 
Bespaar
Let op extra kosten
Vliegtickets worden steeds goedkoper. Maar voor allerlei opties die ooit standaard inbegrepen waren, moet je tegenwoordig bijbetalen. Wat zijn die extra kosten? En hoe kun je besparen?
Op een rij
Vluchtclaimbureau
Als je vlucht vertraagd, geannuleerd of overboekt is, kun je het best zelf achter compensatie aan gaan. Lukt dat niet of vind je het te veel gedoe, dan kun je een vluchtclaimbureau inschakelen. Welk prijskaartje hangt er aan deze service?
Nuttig of onnodig?
Vraag van de maand
Betalen met creditcard
Mag een reisorganisatie extra kosten rekenen als je wilt betalen met je creditcard?
Lees het antwoord
Vers getest 
Tevredenheid luchtvaartmaatschappijen
Uit onderzoek onder ruim 2800 reizigers blijkt dat 1 op de 5 in het afgelopen jaar één of meer problemen had. De meerderheid van hen is niet tevreden over de informatievoorziening van de luchtvaartmaatschappij.
Lees de resultaten
Nationaal park Cilento
De meeste reisgidsen besteden ruim aandacht aan Sorrento, Napels en Capri. Maar de streek Cilento, uitgeroepen tot nationaal park, wordt alleen genoemd. Terwijl je dáár het ware Italië vindt. Je komt er voor de authentieke sfeer, de prachtige natuur, de kust, de rust en de mooie agriturismi.
Puur Italië
Goed voorbereid op reis
Al druk bezig met het plannen van je vakantie? Naar welk land je ook gaat binnen of buiten Europa: een goede reisverzekering is essentieel. Via onze vergelijker kom je erachter welke reisverzekering het best bij je wensen aansluit.
Vergelijk reisverzekeringen
Let op!
Klachten VakantieGarant en DeReisPlanner
De Consumentenbond ontvangt regelmatig klachten over VakantieGarant en DeReisPlanner. Beide bedrijven doen consumenten telefonisch een onduidelijk aanbod voor een goedkope vakantie en sturen daarna een rekening. Wij raden aan om niet te betalen.
Betaal niet
Consumentenbond
Wat vind je van deze nieuwsbrief?
Positief Positief Negatief Negatief
Afmelden  -  Community  -  Privacy  -  Disclaimer  -  E-mailadres: redactiesecretariaat@consumentenbond.nl
Je ontvangt dit bericht omdat je hebt aangegeven de Reisgids Nieuwsbrief te willen ontvangen. Deze nieuwsbrief verschijnt 6x per jaar. © Consumentenbond 2018