Is het volgen van een dieet gezond? Online lezen  |  Afmelden
Test: knoflook- en whisky-cocktailsaus
Gourmetten en fonduen doe je niet zonder knoflook- en whisky-cocktailsaus. Maar welke zet je dan op tafel? Wij zochten uit hoeveel calorieën en vet er zit in 12 merken knoflooksaus en 11 merken whisky-cocktailsaus. Ook vroegen we een smaakpanel welke saus het lekkerst is.
Welke saus zet je op tafel?
Twitter Facebook
Tip 1: zo lees je een etiket
Als fabrikanten zich aan de regels houden, kun je als consument veel opmaken uit de kleine lettertjes op het etiket. Wij geven 5 tips.
5 tips
Tip 2: gezond afvallen
Wil je weten of het voor jou verstandig is om af te vallen? Doe dan eerst de BMI-test of tailletest en kies daarna pas een dieet.
Doe de test
Nederlanders gezonder
Volgens het Sociaal en Cultureel Planbureau is onze gezondheid de laatste 25 jaar verder verbeterd en die trend zal nog wel even doorzetten. De Consumentenbond geeft tien boeken uit over voeding en gezondheid die hieraan kunnen bijdragen. Tot en met 31 december zijn ze te koop voor de halve prijs.
Feestdagenactie
Bespaar op je zorgverzekering
De verschillen tussen basispolissen zijn kleiner dan ze lijken, waardoor je flink kunt besparen door een vrijwel identieke, maar goedkopere polis te kiezen. Zo concluderen de Autoriteit Consument & Markt en de Nederlandse Zorgautoriteit.
Dat kan goedkoper
Jouw zorgpolis, onze zorg
De beste zorgverzekering voor 2018 en niet te veel betalen. Dat wil jij toch ook? Vergelijk zelf je polis in de gratis Zorgvergelijker van de Consumentenbond en stap over. Zo steun je direct onze acties om de zorgmarkt te verbeteren. Het zorgteam staat voor je klaar.
Start vergelijken
Consumentenbond
Wat vind je van deze nieuwsbrief?
Positief Positief Negatief Negatief
Afmelden  -  Community  -  Privacy  -  Disclaimer  -  E-mailadres: kkuiper@consumentenbond.nl
Je ontvangt dit bericht omdat je hebt aangegeven de Gezondgids Nieuwsbrief te willen ontvangen. Deze nieuwsbrief is exclusief voor abonnees op de Gezondgids en verschijnt elke maand. © Consumentenbond 2017