De nieuwste leefstijltips Online lezen  |  Afmelden
Adviezen tegen kanker
Onderzoek van gegevens van 51 miljoen mensen laat duidelijker dan ooit zien: gezond leven verkleint de kans op kanker. Het Wereld Kanker Onderzoek Fonds doet duidelijke aanbevelingen na haar onderzoek dat langer dan 10 jaar duurde.
Preventieadvies
Suikervrije mayonaise en ketchup
Slechts 7 van de 40 consumenten die we ketchup zonder toegevoegde suiker lieten proeven willen het vaker eten. Ze vonden hem te zuur. Net als de suikervrije mayonaise. Maar zijn de sauzen ook gezonder dan die met suiker?
Naar de test
Twitter Facebook
Tip 1: geef legionella geen kans
Als je langer dan een week van huis bent geweest, is het verstandig koud en warm water eerst een minuut te laten stromen. Dat verkleint de kans op de veteranenziekte.
Voorkom veteranenziekte
Tip 2: veilig de zon in
Zodra de zon schijnt, wil je naar buiten en grijp je naar zonnebrandmiddelen. Waar moet zo’n middel eigenlijk aan voldoen om veilig te kunnen zonnen? Dat verschilt per persoon.
Smeer je goed in
Haal je favoriete boek en/of e-book in huis
Krijg nu 50% zomerkorting op maar liefst 18 boeken en e-books. Van Voeding & je gezondheid tot Windows 10 tips & trucs. En van Prettig blijven wonen tot 1001 reparaties in huis. Er zit vast iets voor je bij. Onze zomeropruiming loopt tot en met 2 september 2018. Op = Op
Neem een kijkje
Mondhygiënist gaat gaatjes vullen
Mondhygiënisten mogen vanaf januari 2020 zelfstandig beginnende gaatjes vullen, röntgenfoto’s maken en verdoven. Wat vindt de Consumentenbond hiervan?
Toegankelijke zorg
Houd nare beestjes op afstand
Insecten zijn vaak nuttig en mooi om buiten te zien fladderen of kruipen. Toch kom je ze liever niet allemaal tegen. De Gezondgids geeft tips voor een zomer met zo min mogelijk overlast.
Voorkom ellende
Consumentenbond
Wat vind je van deze nieuwsbrief?
Positief Positief Negatief Negatief
Afmelden  -  Community  -  Privacy  -  Disclaimer  -  E-mailadres: redactiesecretariaat@consumentenbond.nl
Je ontvangt dit bericht omdat je hebt aangegeven de Gezondgids Nieuwsbrief te willen ontvangen. Deze nieuwsbrief is exclusief voor abonnees op de Gezondgids en verschijnt elke maand. © Consumentenbond 2018