Cv-ketel eruit, warmtepomp erin: is dat nu al nodig? Online lezen  |  Afmelden
Oogmeting bij de opticien
Wist je dat medewerkers bij opticiens geen diploma nodig hebben om je ogen te meten? Voor ons onderzoek naar oogmetingen stuurden we 20 proefpersonen op pad naar bekende optiekketens als Pearle, Hans Anders, Eye Wish, Specsavers en Eyelove. De kwaliteit per opticien verschilt nogal.
Wat is jouw ervaring?
Muurverf onder de loep
‘Ultradekkend’, ‘Hoge dekkracht’, ‘1 keer dekkend’. Fabrikanten zetten de mooiste claims op de verpakking van hun muurverf. We testten 23 muurverven om te zien wat ze waarmaken.
Welke raad jij aan?
Je goed recht
Soms verloopt het na een aankoop niet volgens plan. Hoe vind je dan een oplossing? Bekijk de vernieuwde ‘Je goed recht’ pagina, bomvol handige juridische tips en voorbeeldbrieven.
Dat wil ik zien!
Profiteer van aftrekposten nu het nog kan
De komende jaren gaat er van alles gebeuren met de aftrekposten: ze worden na 2018 steeds minder waard. Wil je fiscale voordelen halen zolang het kan, is het dus nu tijd voor actie! Maar hoe?
Bekijk onze tips
Cv‑ketel eruit, warmtepomp erin?
Aardgasvrij wonen is onderwerp van gesprek. Maar moet je dan ineens je prima werkende cv‑ketel van de muur trekken? Nee hoor. Maar de alternatieven worden wel steeds beter. We beantwoorden 9 vragen over cv-ketels en warmtepompen.
Hoe sta jij ervoor?
Weg met plastic
Als het aan het Europees Parlement ligt, liggen er vanaf 2021 geen wattenstaafjes, wegwerp bestek en rietjes meer in de winkels. Dat is een eerste stap om plastic zwerfvuil in het milieu en de zee te beperken. Welke plastic gebruiksvoorwerpen mogen van jou ook wel verdwijnen?
Praat mee
Psychologische website trucjes
‘Dark patterns’ is de verzamelnaam voor alle trucs die websites inzetten om je met zachte hand een bepaalde richting op te duwen. Denk aan akkoord‑vinkjes die al automatisch voor je zijn ingevuld. Hoe herken je dark patterns en wat mag wel en niet? Lees het in het gratis artikel uit de Digitaalgids.
Naar het gratis artikel
Wat vind je van deze nieuwsbrief?
Positief Positief Negatief Negatief
Afmelden  -  Community  -  Privacy  -  Disclaimer  -  E-mailadres: nrosien@consumentenbond.nl
Je ontvangt deze e-mail omdat je je hebt ingeschreven voor de Consumentenbond community nieuwsbrief of omdat je hebt aangegeven op de hoogte te willen blijven van de activiteiten binnen de Consumentenbond community.