Fout in naam op vliegticket, stedentrips en privacy Online lezen  |  Afmelden
Naam op vliegticket wijzigen
De naam op je vliegticket moet hetzelfde zijn als de naam in je paspoort. Als dat niet zo is, kan het zijn dat je een nieuw ticket moet kopen. Wat kost het corrigeren van een fout bij de luchtvaartmaatschappijen? Dat blijkt nogal te verschillen.
Wijzigingskosten op een rij
Top-3 Stedentrips van de Reisgidsredactie
Malaga
Malaga is een bekende aanvlieghaven voor Andalusië, maar de stad is ook verrassend leuk voor een citytrip. Vooral dankzij de combinatie van strand, prachtige kunstmusea, een authentiek, compact centrum en gezellige restaurants en tapasbars.
Stad met karakter
Sint-Petersburg
Sint-Petersburg verrees met onmenselijke inspanning uit het moeras, en werd getekend door de beproevingen die het drie roerige eeuwen lang doorstond. Maar de geest van deze stad blijkt onverwoestbaar, en het stadshart is prachtig.
Stad die alles heeft
Nice
Qua grootte is het de vijfde stad van Frankrijk, maar als het gaat om leefklimaat is Nice nummer één. Kunstenaars, studenten en toeristen: iedereen voelt zich thuis in deze levendige stad tussen de blauwe zee en de groene bergen.
Het goede leven
Vraag van de maand
Bescherm je privacy
‘In een hotel in Duitsland moest ik een kopie van mijn paspoort achterlaten. Mogen hotels dat eisen?’
Lees het antwoord
Vers getest 
Risico delen met Gavin
Gavin is een zogenoemde risksharingservice. Samen met andere deelnemers deel je het risico dat bijvoorbeeld je camera wordt gestolen op vakantie. Wat maakt Gavin anders dan een reisverzekering?
Bekijk onze review
Op ontdekkingstocht door Thailand
Thailand is allang niet meer de hotspot voor de rugzaktoerist: je kunt er ook per auto goed reizen. Wij maakten een prachtige autoreis van Bangkok naar Chiang Mai; langs koningssteden, watervallen en bergvolken. Maar eerst bezochten we uitgebreid de hoofdstad zelf.
Een land om verliefd op te worden
Reiswijzer Gezond op reis
In dit digitale magazine delen onze reisexperts hun kennis: van de beste reisverzekering en de handigste EHBO-set tot onmisbare adviezen over het meenemen van medicijnen naar het buitenland.
Zorgeloos op vakantie
WIN: het boek De beste gratis apps
Er zijn heel veel gratis reis-apps. Maar welke apps doen wat ze beloven en zijn bovendien gebruiks- vriendelijk? Mail ons voor 1 april je favoriete reis-app en maak kans op het boek ‘De beste gratis apps’ t.w.v. €20,50.
Mail en win
Let op!
Privacy bij online reisorganisaties kan beter
De zes reisorganisaties die we bekeken, nemen het op internet niet allemaal even nauw met de privacy. De privacyvoorwaarden zijn onduidelijk of ze ontbreken. Ook plaatsen veel websites advertentiecookies zonder dat de bezoeker er toestemming voor heeft gegeven.
Illegale tracking cookies
Consumentenbond
Wat vind je van deze nieuwsbrief?
Positief Positief Negatief Negatief
Afmelden  -  Community  -  Privacy  -  Disclaimer  -  E-mailadres: redactiesecretariaat@consumentenbond.nl
Je ontvangt dit bericht omdat je hebt aangegeven de Reisgids Nieuwsbrief te willen ontvangen. Deze nieuwsbrief verschijnt 6x per jaar. © Consumentenbond 2018