Goede vervanger van het Vinkje? Online lezen  |  Afmelden
Hoe kies ik gezond?
Met de app ‘Kies ik gezond?’ kun je snel zien of een product in de Schijf van Vijf valt en of er een nog gezondere variant is. Het Voedingscentrum hoopt met deze app een revolutie in de supermarkt te ontketenen. Lukt dat ook?
Eerste indruk
Twitter Facebook
Mondhygiënisten gaan gaatjes vullen
Mondhygiënisten die zelfstandig verdoven, gaatjes boren en röntgenfoto’s maken: als het aan minister Bruno Bruins van VWS ligt, is het vanaf 2020 dagelijkse praktijk. Tot die tijd gebeurt het als experiment. Blijft de kwaliteit van mondzorg gewaarborgd?
Wat vindt de Consumentenbond?
Efficiënt en lekker
Slechts één keer in de week boodschappen doen en dan zeven keer gezond, voordelig en zonder restjes koken? Met het boek Het Kookplan wordt het wel heel makkelijk.
Meer informatie
Tip 1: geef huisstofmijt de zak
Wie een allergie voor huisstofmijten heeft zal zijn huis goed stofvrij moeten houden. Met onze tips zorg je dat zo veel mogelijk opgezogen stof ook werkelijk in de stofzak blijft.
Stofzuigertips
Tip 2: de échte superfoods
Superfoods met deze naam zijn vaak duur, terwijl er goedkopere (en soms betere) alternatieven zijn. Hoe weet je welk ander voedingsmiddel ook aan de eisen van superfood voldoet? Gebruik onze tips.
Superfoods
‘Hoor ik daar de buurman?’
Eén op de vijf mannen en één op de tien vrouwen snurkt elke nacht. Lastig voor hun partners en soms zelfs voor de buren. Acht snurkers probeerden vrij verkrijgbare antisnurkmiddelen.
Stop het gesnurk
Consumentenbond
Wat vind je van deze nieuwsbrief?
Positief Positief Negatief Negatief
Afmelden  -  Community  -  Privacy  -  Disclaimer  -  E-mailadres: redactiesecretariaat@consumentenbond.nl
Je ontvangt dit bericht omdat je hebt aangegeven de Gezondgids Nieuwsbrief te willen ontvangen. Deze nieuwsbrief is exclusief voor abonnees op de Gezondgids en verschijnt elke maand. © Consumentenbond 2018