Wildplukrisico’s Online lezen  |  Afmelden
Hazelnootpasta
Schadelijke stoffen in hazelnootpasta maken het een onveilig product voor peuters, zo melden onze collega’s van het Belgische Test Aankoop.
Pastaproblemen
Twitter Facebook
Wildplukken
Bramen, frambozen en bosbessen; gezond en leuk om te plukken. Maar let op: het Voedingscentrum waarschuwt voor het risico van besmetting met de vossenlintworm.
Veilig genieten
Tip 1: voorkom legionella
Vorig jaar liep volgens het RIVM een recordaantal Nederlanders een legionellabesmetting op. Voorkom besmetting met onze tips.
Liquideer legionella
Tip 2: pas op voor nepverzekeringssites
Criminelen gebruiken phishingsites om je zorgdata te achterhalen. Waar moet je op letten als je een zorgverzekeraar zoekt?
Herken een nepsite
Bestel de losse Gezondgids
Wil jij bewust en gezond leven?
Laat de Gezondgids je daarbij helpen. Met in het laatste nummer een artikel over Afvallen door je stofwisseling te verhogen en Hollandse pot; gezond, duurzaam en goedkoop. Maar je kunt ook lezen over de Chaos in de thuiszorg.
Bestel los nummer
Geef je eten meer smaak
Gezond eten is minder lekker dan ongezond eten, meldt een Wageningse promovendus. Je zou het daarom meer smaak kunnen geven met kruiden, stelt ze. Wij geven drie lekkere recepten.
Maak je eigen mixen
Kriebels van cosmetica
In cosmetica zitten vaak stoffen die huidirritatie en allergische reacties kunnen oproepen. De laatste Gezondgids gaf antwoord op de belangrijkste vragen.
Cosmeticavragen
Help je ons winnen?
Consumentenbond.nl is genomineerd voor Website van het Jaar in de categorie Vergelijking. Je stem uitbrengen kan tot 20 oktober.
Ja, ik stem
Consumentenbond
Wat vind je van deze nieuwsbrief?
Positief Positief Negatief Negatief
Afmelden  -  Community  -  Privacy  -  Disclaimer  -  E-mailadres: redactiesecretariaat@consumentenbond.nl
Je ontvangt dit bericht omdat je hebt aangegeven de Gezondgids Nieuwsbrief te willen ontvangen. Deze nieuwsbrief is exclusief voor abonnees op de Gezondgids en verschijnt elke maand. © Consumentenbond 2018