Voorkom een ijzertekort Online lezen  |  Afmelden
Fris uit het vliegtuig
Jetlag, droge lucht, urenlang stilzitten; een reis in het vliegtuig is niet goed voor je gezondheid. Ons zusterblad de Reisgids laat zien hoe je zo min mogelijk last van hebt van de gevolgen.
Gezond op je bestemming (PDF, 1,21mb)
Twitter Facebook
Bevolkingsonderzoek: meedoen of niet?

Alle vrouwen tussen de 30 en 60 jaar gaan een uitnodiging krijgen om mee te doen aan het bevolkingsonderzoek baar­moeder­hals­kanker. Het onderzoek heeft voordelen, maar ook nadelen. Het is belangrijk ze goed af te wegen.  
Maak je afweging
Tip 1: voorkom ijzertekort 
Een ijzertekort merk je meestal niet gelijk, maar kan toch wel nare gevolgen hebben. Lees alles over een ijzertekort en vooral hoe je het voorkomt op onze speciale pagina over ijzer.
IJzertips
Tip 2: kijk je rekening na
De Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) krijgt nog steeds meldingen binnen over foute tand­arts­rekeningen. Check je rekening met een vragenlijst van de NZa in de hand.
Check die rekening (PDF, 76,6kb)
Zeewierpasta
Volgens het Voedingscentrum is zeewier heel gezond. Het lijkt dan ook een goede ontwikkeling dat er zeewierpasta in de winkelschappen is verschenen. Wij namen het spul onder de loep. 
Lekker en gezond?
Weet wat je slikt
Een must have voor iedereen die niet klakkeloos pillen wil slikken en liever eerst uitzoekt wat genees- en zelfzorgmiddelen doen en vooral: niet doen. Nu met het boek De beste behandeling gratis erbij.
Bestel meteen
Consumentenbond
Wat vind je van deze nieuwsbrief?
Positief Positief Negatief Negatief
Afmelden  -  Community  -  Privacy  -  Disclaimer  -  E-mailadres: kkuiper@consumentenbond.nl
Je ontvangt dit bericht omdat je hebt aangegeven de Gezondgids Nieuwsbrief te willen ontvangen. Deze nieuwsbrief is exclusief voor abonnees op de Gezondgids en verschijnt elke maand. © Consumentenbond 2017